Monor környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Pest megye » Monor  

KultPince

  • KultPince, Monor

  • KultPince, Monor (2.kép)

  • KultPince, Monor (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Monor, Strázsa-hegy, Kövidinka sor - térkép
+36 20 5700 449, +36 20 298 5700
kultpince@kultpince.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

A kultúra és a bor találkozóhelye

Monoron a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van. A város szélén elterülő Strázsahegy Európában is egyedülálló pincefalujában mintegy 960 pince található. A borpincék zöme jelenleg még egyedi igényeket szolgál, azonban már egyre többen vannak, akik felkészültek a borturizmus lehetőségeire, az igényes vendéglátásra is.

A Monori Pincefalu egyik legnagyobb pincéjének (Kele János egykori pincészete) teljes körű felújításával, átalakításával, bővítésével hoztuk létre a KultPincét (korábbi nevén: Cimbora Borház), hogy az a monori és kunsági minőségi borok otthonává, illetve a Pincefalu népszerű vendéglátóhelyévé váljon.

Célunk, hogy a KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, kellemes, hangulatos társasági események, baráti beszélgetések színhelye legyen. Rendszeres, visszatérő programjainkkal – legyen az zene, filmvetítés, táncos mulatság vagy borest - szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk nemcsak a Monorról és környékéről hozzánk betérőknek, hanem a távolabbról érkező vendégeinknek is.

Emellett azt is fontosnak tartjuk, hogy a KultPince hozzájáruljon a Strázsahegy fejlődéséhez: jó borai, a Monori Pincefalu nyújtotta egyedi, különleges hangulatú környezete és baráti árai révén a bortúrák, borkóstolók jól ismert és elismert helyszíne legyen.

Reméljük, Önt is vendégül láthatjuk!

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (kultpince@kultpince.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben